Koncert med Bel Canto Koret

Kirken, Svallerup Bygade 3, 4400 Kalundborg, Danmark
Bel Canto Koret

Afholdes kl 19. 30 i Svallerup kirke

Koncert - Abbey Road fylder 50 år!

I løbet af efteråret markerer Bel Canto Koret fra Slagelse og Kristian Marcussens Jazz-Trio 50-året for udgivelsen af The Beatles-albummet "Abbey Road". Det gør de med i alt 6 koncerter rundt i det sjællandske.

Den sidste koncert afholdes i Svallerup Kirke d.4/12 kl. 19.30.

Ved koncerten synger Bel Canto Koret et udvalg af The Beatles’ sange samt sange af andre kunstnere, der havde en relation til eller har ladet sig inspirere af The Beatles. Koret akkompagneres af Kristian Marcussens Jazz-trio, som sørger for, at koncerten får den rigtige lyd, som kendetegner The Beatles.

Bel Canto Koret har eksisteret siden 1991 og synger 4-7 stemmige satser afhængig af repertoiret, der spænder fra jazz, swing, danske sange til klassiske og kirkelige satser. I denne omgang er det The Beatles, som er i fokus, og hits som "Here comes the sun", "Yesterday", "Nowhere man" og "Something" er på programmet.

Der er derfor lagt op til et helt særligt arrangement med en masse god musik samt fortællinger om The Beatles.

Ophavsret: